Medium wetbag - reiszakje (ImseVimse)

Medium wetbag - reiszakje (ImseVimse)

MamiCase desinfectiebeker vouwbaar roze

MamiCase desinfectiebeker vouwbaar roze

Lunette CupWipes - desinfectiedoekjes

Desinfecterende doekjes (cupwipes) van Lunette, geschikt voor reiniging van alle merken menstruatiecups.

€ 4,50
Op voorraad
SKU
LunetteCupwipes-LU-60

Productinformatie

De Lunette desinfectiedoekjes zijn erg handig om je menstruatiecup schoon te maken als je niet de mogelijkheid hebt om deze af te spoelen met water. De doekjes verwijderen restjes bloed en desinfecteren je handen en de cup, voordat je deze weer inbrengt. De doekjes zijn per stuk verpakt en passen zonder probleem in je broekzak.

Het gebruik van de desinfectiedoekjes is makkelijk. Veeg de cup eerst schoon met een toiletpapiertje, en desinfecteer de cup daarna met het doekje. Na het desinfecteren is het belangrijk om de cup volledig te laten drogen (enkele seconden) voor je deze opnieuw inbrengt. Je kunt de doekjes ook gebruiken om de cup aan het begin en aan het einde van je menstruatie te desinfecteren in plaats van uitkoken in water. De doekjes zijn niet geschikt om je vagina mee te wassen.

De Lunette desinfectiedoekjes zijn gemaakt van viscose, dat makkelijk biologisch afbreekbaar is. Je kunt de gebruikte doekjes bij het GFT-afval of op de composthoop doen. Je kunt de doekjes evt. ook door het toilet spoelen als er geen afvalbakje aanwezig is. Een verpakking bevat 10 doekjes.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Lunette CupWipes - desinfectiedoekjes

Trusted Shops Reviews