ImseVimse Wasbare Wattenschijfjes - paisley (paars)

ImseVimse Wasbare Wattenschijfjes - paisley (paars)

Unicorn Gold Tropical Dropsicle – Coconut & Magnolia

Unicorn Gold Tropical Dropsicle – Coconut & Magnolia

Bonusan Probio Fem

Vaginale probiotica; medisch hulpmiddel voor het voorkomen en behandelen van infecties met probleemveroorzakende bacteriën en schimmels in de vagina

€ 19,95
Niet op voorraad
SKU
GV0025-VA

Productinformatie

Heb je last van jeuk, branderigheid en irritatie aan je intieme delen? Probio Fem biedt een effectieve tiendagenkuur voor de preventie en behandeling van vaginale infecties. Veel vrouwen hebben last van bacteriële vaginose, urineweginfecties en vaginitis. Probio Fem is een medisch hulpmiddel, speciaal ontwikkeld voor de preventie en behandeling van vaginale infecties die worden veroorzaakt door bacteriën, schimmels en gisten.

Probio Fem bevat twee probiotische stammen: Lactobacillus rhamnosus en Lactobacillus plantarum. Deze stammen komen van nature voor in de vagina. Ze zetten het glycogeen in de vagina om in melkzuur en produceren waterstofperoxide. Dit leidt tot een verlaging van de zuurtegraad in de vagina, waardoor deze beter beschermd is tegen ziekteverwekkende bacteriën en schimmels.Probio Fem kan daarom goed worden ingezet bij de preventie en behandeling van onder andere aspecifieke vaginitis en vaginose.

Bovendien draagt dit product bij aan het (her)opbouwen van een goede beschermende slijmlaag in de vagina. Hierdoor kunnen ziekteverwekkende bacteriën en schimmels zich minder goed hechten, waardoor jeuk en andere irritaties minder snel optreden.

Gebruik wordt aanbevolen in alle situaties waarin de bacteriële balans in de vagina tijdelijk is verstoord. Naast infecties, kan Probio Fem daarom ook gebruikt worden bij een onbalans veroorzaakt door antibioticagebruik, geslachtsverkeer en/of een ontoereikende hygiëne. Ook rond de menstruatie is de vrouw extra kwetsbaar en kan het gebruik uitkomst bieden. De capsules worden bij voorkeur voor het slapengaan liggend ingebracht en lossen binnen een kwartier op. Een tiendagenkuur is meestal voldoende voor een goed resultaat, maar het probioticum kan zonder problemen zo lang als nodig worden gebruikt.

Handig om te weten: sommige vaginale infecties, zoals Candida en Gardnerella, kun je ook heen en weer 'tennissen' met je partner. Laat je partner daarom ook een probioticum gebruiken. Voor mannen is SymbioVag beter geschikt, aangezien een opgeloste ovule daarvan ook als een zalf op de penis gesmeerd kan worden. Vrouwelijke partners kunnen Probio Fem of SymbioVag gebruiken.

Gebruik: Breng voor het slapen gaan met schone vingers 1 capsule in de vagina in. Maak de kuur van 10 capsules in ieder geval af en gebruik indien nodig een tweede verpakking.

De capsule lost volledig op. Let op: het kan gebeuren dat er tijdelijk wat extra slijmvorming ontstaat in de vagina. Gebruik dus een (wasbaar) maandverbandje om dit op te vangen. Het vrijgekomen slijm kan een licht-zurige geur hebben, die normaal is voor de aanwezigheid van zuurvormende Lactobacillen (probiotische bacteriën).

Een individuele gevoeligheid kan altijd voorkomen. Neem bij een toename van jeuk of andere ongemakken contact op met een professional, en staak desnoods tijdelijk het gebruik van dit supplement.

Ingrediënten:
Actieve probiotica per vaginale capsule:
Lactobacillus plantarum 0,5 x 10⁹ CFU
Lactobacillus rhamnosus 0,5 x 10⁹ CFU

Maltodextrine, hypromellose, Lactobacillus plantarum LB931, Lactobacillus rhamnosus LB21, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, titaniumdioxide.

Inhoud: 10 capsules voor vaginaal gebruik

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Bonusan Probio Fem

Trusted Shops Reviews