Bonusan Probio Fem

Bonusan Probio Fem

Unicorn Gold Pinch of Vanilla – Vanilla & Tonka Bean

Unicorn Gold Pinch of Vanilla – Vanilla & Tonka Bean

Unicorn Gold Tropical Dropsicle – Coconut & Magnolia

Biologisch afbreekbare 'before you squat' toiletspray die onfrisse geurtjes voorkomt!
€ 14,99
Op voorraad
SKU
GV0027-SP

Productinformatie

Goed, je hebt al een Squatty Potty en dus kun je poepen als een eenhoorn. Maar het ruikt nog niet als een eenhoorn... Gelukkig komt daar nu verandering in!

Deze Unicorn Gold Toiletspray is een unieke spray die geurtjes op hun plek houdt: in het toilet (en nergens anders). De spray legt een dunne film van etherische oliën en echte, antibacteriële gouddeeltjes over het water, waardoor de geurtjes onder water gevangen blijven en netjes wegspoelen. Het maskeert de geur dus niet zoals bij normale toiletverfrisser, maar vangt deze echt weg!

Vlak voordat je gaat spray je 1-2x in de toiletpot - je doet wat je moet doen, en op magische wijze ruik je... niets! Of wacht, dat is niet waar; je ruikt de krachtige geur van Kokos & Magnolia, die je toilet ook na gebruik nog fris houdt.

Deze spray is 100% biologisch afbreekbaar en wordt gemaakt met natuurlijke en natuuridentieke geurstoffen. 

Handig om te weten:
Deze spray is fijn voor thuis en onderweg, als je degene die na je komt niet wilt laten weten wat je gedaan hebt (of als je je kleinste kamertje graag een frisse geur geeft). Maar: hoewel ontlasting nooit heel lekker ruikt, kan écht vreselijk stinkende ontlasting ook een teken zijn dat er iets niet goed gaat met je vertering. Verdoezel dat dus niet (alleen) met deze spray, maar pak ook de oorzaak aan! In De Poepdokter vertellen we je daar alles over.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Unicorn Gold Tropical Dropsicle – Coconut & Magnolia

Trusted Shops Reviews