Betaalmethoden

Betaalmethoden

Voor betalingen aan Cute Cotton kun je gebruikmaken van de volgende opties:

  • iDeal
  • Overboeking vooraf
  • Bancontact
  • KBC
  • Sofort Banking
  • Billink achteraf betalen (+ € 1,00)


iDeal
Dit is de meest gebruikte betaalwijze voor Nederlandse klanten. Na het invullen van je gegevens kom je automatisch in de online bankomgeving van je eigen bank en is betalen makkelijk, veilig en snel. Betalen via iDeal is gratis.

Overboeking vooraf
Je kunt ook kiezen voor een Overboeking vooraf. Je ontvangt een mail met betaallink van onze betaalprovider Sisow, met de gegevens die je nodig hebt voor de overboeking en voor het gemak ook nog een iDeal-link. Bij de keuze voor deze betaalmethode blijft je bestelling even on hold totdat de betaling is afgerond. Betalen via Overboeking vooraf is gratis.

Bancontact en KBC
Belgische klanten kunnen hun bestelling afronden via Bancontact of KBC. Dit is net als iDeal een makkelijke, veilige en snelle betaalwijze via de online bankomgeving van je eigen bank. Betalen via Bancontact en KBC is gratis.


Sofort Banking
Voor bestellingen uit andere Europese landen zoals Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Polen kan gebruik gemaakt worden van Sofort Banking. Ook hier geldt dat betalen via Sofort Banking gratis is.


Billink achteraf betalen
Deze betaalmethode is beschikbaar voor bestellingen binnen Nederland, Billink voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Bij de keuze voor achteraf betalen, stuurt Billink je de factuur per mail nádat je de bestelling hebt ontvangen. Deze dient binnen 14 dagen te worden betaald. Je komt bij de keuze voor Billink automatisch in de betaalmodule terecht, waarbij het van belang is de gevraagde gegevens (zoals je geboortedatum en telefoonnummer) juist in te vullen, zodat de kredietwaardigheidstoetsing plaats kan vinden en je verzoek tot achteraf betalen niet zal worden afgekeurd. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan kun je overigens alsnog kiezen voor een andere betaalmethode. Op betaling via Billink wordt een toeslag van €1,00 berekend op het factuurbedrag.