Reiszakje maandverband - Myllymuksut

Reiszakje maandverband - Myllymuksut

Reiszakje maandverband - Wetbag - Yellow

Reiszakje maandverband - Wetbag - Yellow

Ecofemme Tasje - VIbrant Organic Range

Supercute bewaartasje van Ecofemme, voor maandverband, cups of chocola

€ 5,95
Op voorraad
SKU
Tas-EF-50

Productinformatie

Ja, wasbaar maandverband. Leuk voor thuis, maar onderweg dan?
Met dit handige (en mooie!) bewaartasje van Ecofemme, neem je je schone of gebruikte wasbare verbandjes zonder problemen mee. En omdat het op een schattig portemonneetje of make-up-tasje lijkt, zal niemand je vragen wat erin zit.

Het tasje van Ecofemme sluit door middel van een lief katoenen koordje, met een stukje India in de vorm van gekleurde stof én belletjes. En ja, die kunnen er ook af als je wilt (maar ze rammelen zo gezellig). Het tasje heeft geen waterdichte PUL-laag, maar is wel van waterafstotend canvas. Niet zo geschikt voor echt natte producten dus, maar je dichtgevouwen gebruikte verbandje kun je er zonder problemen in bewaren tot je thuis bent. De gebruikte (kleur-)stoffen voldoen aan de voorschriften van het Global Organic Textile Standard (GOTS) keurmerk.

De tasjes hebben een afmeting van 12,5 x 12,5 cm en kunnen gewoon in de was (de eerste keren met soortelijke kleuren wassen).

Ach weet je... koop er gelijk 2. Ook één voor je make-up. Of als portemonnee. Of voor je noodvoorraad chocola. Daar wordt iedereen blijer van, beloofd!

Over Ecofemme:

Jij wasbaar maandverband, zij wasbaar maandverband!

Ecofemme is een humanitair project in India dat vrouwen voorziet in werk en meisjes voorziet in maandverband. In derdewereldlanden is menstruatie één van de belangrijkste redenen dat meisjes school missen. Ze hebben geen plek om menstruatieproducten te verschonen en worden gepest met de achtergebleven verbanden. Bovendien is wegwerpverband slecht te krijgen en erg duur. Wasbaar maandverband is voor hen dé oplossing om zich toch hygiënisch te kunnen verschonen. Er blijft niets achter om ze mee te pesten en het maandverband is stukken goedkoper (gezonder én duurzamer!) dan wegwerpverband. Daarnaast werkt Ecofemme aan voorlichting over menstruatie, wat hard nodig is gezien het zorgwekkende taboe op dit onderwerp.

Met de aanschaf van Ecofemme maandverband doe je automatisch mee met het Buy One, Give One-program: 
Voor elk verkocht maandverband hier, wordt op het platteland van India een meisje voorzien van een wasbaar maandverband van Ecofemme. Een schone wereld voor vrouwen hier en voor meisjes daar!

 

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Ecofemme Tasje - VIbrant Organic Range

Trusted Shops Reviews