De Groene Cup

De Groene Cup

Claricup maat 0

Claricup maat 0

Femmecup

Transparante menstruatiecup, one size fits most! 

€ 22,50
Niet op voorraad
SKU
Femmecup-100-FE

Productinformatie

De Femmecup is een menstruatiecup in één maat, die qua grootte tussen maat 1 en maat 2 van andere fabrikanten in zit. Hij is soepeler dan de meeste andere merken, maar heeft toch een vrij stevige rand die ervoor zorgt dat hij goed kan openklappen. Het steeltje heeft een lengte van 1 cm, welke indien nodig zonder problemen ingekort of volledig verwijderd kan worden. 

Femmecup is vooral geschikt als:
- je bekkenbodemspieren normaal gespannen zijn
- je je baarmoedermond bij het inbrengen van een vinger niet voelt zitten of deze minimaal 5 cm diep zit
- je een gemiddelde bouw hebt en niet zo goed weet welke cup je moet kiezen - one size fits most!

Bij een zeer gevoelige vaginawand kun je beter kiezen voor een MamiCup of MeLuna soft. Heb je erg sterke bekkenbodemspieren, dan raden wij een stevigere cup aan, zoals Lunette of zelfs MeLuna Sport. 

De Femmecup is 50mm lang, en 45mm breed op het breedste punt. De cup kan tot 30 ml menstruatiebloed opvangen (ongeveer een derde van het totale gemiddelde bloedverlies tijdens een menstruatie). Over het algemeen hoef je daardoor niet zo vaak te legen en kun je de cup een hele dag of nacht inhouden. In geval van zware menstruatie is het uiteraard nodig vaker te legen.

De Femmecup wordt geleverd in een katoenen bewaarzakje.

Materiaal: 100% medische graad siliconen
Herkomst: Engeland
Productie: Engeland

Lees voorafgaand aan je bestelling ook even de FAQ en Alles over Menstruatiecups! Twijfel je alsnog? Neem dan vooral contact op met onze superfijne klantenservice!

Beoordeling 1

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Femmecup

Trusted Shops Reviews