Je kunt er bijna niet meer omheen, overgewaaid uit the States: Black Friday. Wij leggen graag de focus op duurzaamheid. De wereld heeft niet méér, maar bétere spullen nodig. Duurzame producten, die beter zijn voor mens & milieu. Stap over op een cup of wasbaar maandverband, en je hebt niets anders meer nodig de komende 5 tot 10 jaar. Green friday it is! Met code GREENFRIDAY krijg je 10% korting op al onze menstruatiecups en wasbaar maandverband t/m vrijdag 27 november.
Waszak

Waszak

Medium wetbag - reiszakje Lagoon (ImseVimse)

Medium wetbag - reiszakje Lagoon (ImseVimse)

ImseVimse Stain Remover

Vlekkenzeep met fris geurende etherische citroenolie
€ 12,95
Op voorraad
SKU
CC0001-IV-20

Productinformatie

Deze fijne vlekkenzeep van ImseVimse is de beste vriendin van je lichtgekleurde wasbare maandverbandjes. Natuurlijk kom je een heel eind door je gebruikte maandverband te spoelen/weken in koud water (warm water zorgt er juist voor dat de vlek aan de stof hecht) maar als je net even wat meer wenst, dan is dit je ding. Het verwijdert vlekken uit alle soorten textiel, is makkelijk in gebruik en heeft een heerlijk frisse geur!

Gebruik: De zeep natmaken, de vlek ermee inwrijven, 1-2 minuten laten inwerken en hup, de machine in. Of niet, want je kunt de zeep ook prima gebruiken als handwasmiddel. Geschikt voor alle soorten textiel.

Ingrediënten: <30% soap, 1-5% vegetable glycerin, 1% organic lemon essential oil

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:ImseVimse Stain Remover

Trusted Shops Reviews