Je kunt er bijna niet meer omheen, overgewaaid uit the States: Black Friday. Wij leggen graag de focus op duurzaamheid. De wereld heeft niet méér, maar bétere spullen nodig. Duurzame producten, die beter zijn voor mens & milieu. Stap over op een cup of wasbaar maandverband, en je hebt niets anders meer nodig de komende 5 tot 10 jaar. Green friday it is! Met code GREENFRIDAY krijg je 10% korting op al onze menstruatiecups en wasbaar maandverband t/m vrijdag 27 november.
ImseVimse zoogcompres Stay Warm

ImseVimse zoogcompres Stay Warm

Myllymuksut Zoogcompressen Bamboe Klein

Myllymuksut Zoogcompressen Bamboe Klein

ImseVimse Zoogcompres booster

Herbruikbare zoogcompressen zonder PUL 

Op voorraad
SKU
Booster-IV
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
ImseVimse Zoogcompres booster - 3-pack Wit
€ 14,95

Productinformatie

Wasbare zoogcompressen zijn geweldig, maar wat als je borsten écht van geen ophouden weten? Als je door 3 pakken wegwerpcompressen per week gaat en bang bent dat wasbare compressen te weinig opnemen, zijn deze boosters iets voor jou. Ze hebben geen PUL-laagje en laten dus nog vocht door naar de zoogcompressen zelf. Ze nemen lekker veel op zodat je extra lang droog blijft en vergroten dus de opnamecapaciteit van je gewone wasbare ImseVimse compressen.

Uiteraard ook geschikt als lichte bescherming (kleiner/dunner dan de Stay Dry van ImseVimse) of wanneer je om een andere reden liever geen PUL wenst!

Verpakking van 6 stuks (3 paar)
Doorsnede ca. 12 cm
Materiaal: heerlijk zachte biologische katoenen flanel

Geproduceerd in de EU, Öko-Tex 100 gecertificeerd.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:ImseVimse Zoogcompres booster

Trusted Shops Reviews