Lunette Feelbetter Menstrual Cup Cleanser 100ml

Lunette Feelbetter Menstrual Cup Cleanser 100ml

MamiCase desinfectiebeker vouwbaar roze

MamiCase desinfectiebeker vouwbaar roze

Lunette Feelbetter Menstrual Cup Cleanser

Speciale vloeibare zeep van Lunette om je menstruatiecup mee te reinigen, met een fijne milde geur!

Op voorraad
SKU
Feelbetter-LU
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Lunette Feelbetter Menstrual Cup Cleanser 100ml
€ 7,95
Lunette Feelbetter Menstrual Cup Cleanser 150ml
€ 9,50

Productinformatie

Natuurlijk is het belangrijk om je menstruatiecup schoon te houden. Lunette heeft deze vloeibare zeep speciaal gemaakt om siliconencups mee te wassen. De zeep bevat de etherische oliën van Citroen en Eucalyptus vanwege hun antiseptische en feelgood-eigenschappen. De hoeveelheid natuurlijke oliën is voldoende voor een heerlijke geur en goede werking, maar zo mild dat het je huid niet zal irriteren.

Nog een paar feitjes: gemaakt in Finland, niet getest op dieren, geschikt voor vegetariërs, zonder kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, en de pH is een goed gebalanceerde 3.5.

Spoel na het wassen je menstruatiecup goed af met water voordat je hem opnieuw inbrengt. Laat je cup altijd volledig drogen voordat je hem opbergt na het laatste gebruik! De Lunette Feelbetter Liquid Wash is géén gewone zeep in een nieuwe verpakking, maar een product dat echt een bijdrage levert aan je gevoel van welzijn.

Het wassen van een cup met gewone handzeep raden wij af, omdat het irritatie kan veroorzaken en bovendien niet goed is voor de cup zelf. Daarom adviseren wij je cup te reinigen met de Feelbetter Liquid Wash. Het is - net als OrganiWash - speciaal gemaakt om je cup te wassen en is uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat het goed is voor zowel je lichaam als je cup.

Lunette Feelbetter Liquid wash is verkrijgbaar in een verpakking van 100 ml voor onderweg, of 150ml voor thuis!

Ingrediënten: water, wasstof op basis van plantaardige olie, zout, citroenzuur, etherische olie van Citroen en Eucalyptus, citral, limoneen (van nature in etherische oliën)

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Lunette Feelbetter Menstrual Cup Cleanser

Trusted Shops Reviews