Verzenden

Wij verzenden iedere werkdag
Onze producten worden ingepakt (uiteraard in milieuvriendelijke materialen: karton of bioplastic!) en verzonden door onze verzendpartner Sipack. Bestel je op werkdagen voor 19.00, dan verzenden we je pakketje dezelfde dag nog! Bestellingen die in het weekend geplaatst zijn, worden op dinsdag geleverd. Je ontvangt een bestelbevestiging waarmee je je bestelling van begin tot eind kunt volgen, en zodra hij met de post meegaat krijg je nog een mail met de Track & Trace-code.

Handig om te weten: heb je een vraag over je bestelling, stel die dan voordat je bestelt. Vragen kun je stellen via vragen@cutecotton.nl of via onze vragenlijn (di-vrij van 9.00-11.30 op 020-8453979), dan helpen we je graag verder!

Verzendkosten

Nederland
Brievenbuspost  € 3,95
Pakketpost  € 4,95
België
Brievenbus- & pakketpost  € 7,95
Voor overige bestemmingen gelden andere tarieven, zie de automatische berekening in je winkelmandje of neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

Let op!
Wij verzenden brievenbuspost in een verpakking die voldoet aan de (maximale) formaten voor brievenbuspost, zoals bepaald door de verzender. Is je eigen brievenbus te klein, dan krijgen wij het poststuk weer terug. We nemen dan contact met je op en verzenden het opnieuw, waarbij we je wel vragen de extra verzendkosten aan ons te vergoeden. Dit geldt ook voor onvolledig of foutief opgegeven adressen, je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste gegevens!

Gratis verzenden
Bestellingen boven de 70 euro worden binnen Nederland gratis verzonden door middel van pakketpost met Track & Trace. De webwinkel geeft automatisch de optie 'gratis verzenden' binnen Nederland. Let op: Voor België geldt een francobedrag van € 100,-. Om hiervan gebruik te maken, willen wij je vragen even een mailtje te sturen, dan storten wij het verzendbedrag direct naar je terug!

Verzenden naar een afhaalpunt
Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk de pakketten naar een afhaalpunt te laten sturen.

Milieuvriendelijk verpakt
Onze producten worden ingepakt in milieuvriendelijke materialen: karton of bioplastic! Om de verpakking op te vullen wordt gebruik gemaakt van Flo-pak® Natural; een 100% natuurlijk en recyclebaar opvulmateriaal op basis van plantaardig zetmeel dat oplost in water en in de GFT-bak mag.

Retourneren of Ruilen (herroepingsrecht)
Ben je niet toch niet helemaal tevreden over je bestelling of een deel daarvan, dan kun je deze uiteraard retourneren. Je kunt hiervoor binnen 14 dagen na het ontvangen van je bestelling contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar vragen@cutecotton.nl. Vermeld hierin je naam, ordernummer en de terug te sturen artikelen. Omdat een groot deel van ons assortiment voor persoonlijk gebruik is, geldt hiervoor een aangepaste wetgeving. Menstruatieproducten en andere producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne (zoals menstruatiecups, wasbaar maandverband, bekkenbodemtrainers en voedingssupplementen) kunnen niet geretourneerd of geruild worden wanneer de verpakking geopend, beschadigd of vervangen is.

De directe kosten voor het terugsturen van ongebruikte artikelen zijn voor jouw rekening en verantwoordelijkheid. Als wij je retourzending in goede staat (onbeschadigd, ongebruikt en in originele onbeschadigde verpakking) hebben ontvangen, betalen we je de kosten van de aankoop van het artikel binnen 14 dagen na herroeping terug. Stuur je de volledige bestelling terug, dan krijg je het volledige aankoopbedrag inclusief de originele verzendkosten teruggestort. Bij ruilingen is het terugsturen eveneens op eigen verantwoordelijkheid en directe kosten, maar de extra kosten voor verzending van het nieuwe gewenste artikel nemen wij voor onze rekening. Neem altijd eerst even contact met ons op, voordat je een product naar ons terugstuurt!

Is je bestelling niet compleet of zit er een verkeerd product in?
Is er iets niet in orde met je bestelling (verkeerde kleur, maat, niet compleet), laat ons dat dan zo snel mogelijk - maar uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst - weten via verzendingen@cutecotton.nl. We controleren alle zendingen zorgvuldig, maar het is altijd mogelijk dat er toch iets mis gaat. Uiteraard lossen we dit voor je op!