Je kunt er bijna niet meer omheen, overgewaaid uit the States: Black Friday. Wij leggen graag de focus op duurzaamheid. De wereld heeft niet méér, maar bétere spullen nodig. Duurzame producten, die beter zijn voor mens & milieu. Stap over op een cup of wasbaar maandverband, en je hebt niets anders meer nodig de komende 5 tot 10 jaar. Green friday it is! Met code GREENFRIDAY krijg je 10% korting op al onze menstruatiecups en wasbaar maandverband t/m vrijdag 27 november.
ImseVimse Organic Day - SLIM

ImseVimse Organic Day - SLIM

Daypad Regular - velours & cottonPUL - Primal Pinks

Daypad Regular - velours & cottonPUL - Primal Pinks

Probeerpakketje Myllymuksut

Handig probeerpakketje met een Liner, Day pad en Night pad
Normale prijs € 28,50 Speciale prijs € 25,50
Op voorraad
SKU
CC0004-MM

Productinformatie

Wasbaar maandverband - dat lijkt je wel wat. Maar welk merk is het fijnste, het zachtste, en welke maat past het beste bij je? Gelukkig zijn er nu probeerpakketjes van Myllymuksut. Daarmee weet je gelijk of wasbaar maandverband én de zachte Mylly-verbandjes iets voor je zijn!

Deze wasbare verbandjes hebben een heerlijk zachte bovenlaag van bamboe tricot. De middenlaag bestaat uit zachte bamboe fleece met een zeer goed absorberend vermogen. Een laagje waterproof, ademende stof (PUL) voorkomt doorlekken zonder te irriteren of te broeien. Verstelbare drukknoopjes zorgen ervoor dat het verbandje op zijn plaats blijft. Let op: Het is niet mogelijk te kiezen voor een specifieke kleur, deze zijn random verpakt. De pakketjes op de foto's zijn een voorbeeld van wat je zou kunnen ontvangen!

Bamboe is ademend, comfortabel materiaal dat van nature anti-bacteriële eigenschappen heeft. Daarnaast is het is milieuvriendelijk. De gebruikte bamboe is Öko-tex 100-gecertificeerd, geproduceerd in de EU, en vrij vanschadelijke chemicaliën. 

In dit probeerpakketje vind je:

☆  1 Liner (lengte 16cm / breedte 5-6cm zonder en 14,5cm met vleugels / dikte 1,5mm)
☆  1 Day Pad (lengte 22cm / breedte 7.5cm zonder en 22cm met vleugels / dikte 1,5mm) 
☆  1 Night Pad (lengte 32cm / breedte 9cm zonder en 21cm met vleugels / dikte 1,5mm) 


Tips:

☆ Je gebruikt deze verbandjes met de gekleurde kant boven.
☆ Was de maandverbandjes enkele keren voor gebruik. Pas na een paar keer in de wasmachine bereiken ze hun volledige opname-capaciteit! 
☆ Laten weken voor de was mag, maar hoeft niet! Even koud voorspoelen is wel een goed idee.
☆ Gebruik een natuurlijk wasmiddel; da's fijn voor je maandverbandjes, maar ook voor jou. Het zit tenslotte wel tegen je vagina aan.
☆ Je verbandjes mogen niet in de droger. De PUL-laag kan daar niet tegen en je verbandje gaat minder lang mee.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling
U plaatst een beoordeling over:Probeerpakketje Myllymuksut

Trusted Shops Reviews